Met onze Wellness mogelijkheden wordt totaalverzorging wel erg aantrekkelijk gemaakt. Dit biedt letterlijk mogelijkheden van top tot teen!

Zenmoodz bevindt zich op de benedenverdieping van Hotel Zuiderduin.

Hier is een eigen receptie waar u terecht kunt bij onze medewerkers voor informatie, het reserveren van behandelingen of het verkrijgen van cadeaubonnen. In onze shop vindt u o.a. badjassen, badlakens, kleding, tassen, portemonnee’s en sieraden van Qoss en andere merken, heerlijke verzorgingsproducten van Alissa Beauté, tan spray van Marc Inbane, dermaOxy en nog veel meer. Ook kunt u inspiratie opdoen voor het geven van leuke cadeaus.

Zenmoodz is dagelijks geopend van 10.00 – 22.00 uur. De sauna gaat om 11:00 uur open, reserveren is wenselijk wij werken o.b.v. beschikbaarheid. De sauna is altijd gemengd en zonder badkleding, wij hebben geen dames of badpak dagen. Voor een heerlijke dag ontspanning in de Spa-faciliteiten mag u zich melden bij de Zenmoodz-receptie voor een reserveringsaanvraag of als u al geboekt heeft.

Neem altijd handdoeken mee want deze liggen niet klaar en worden ook niet gratis verstrekt. Huren kan wel en kost €3,00 voor een setje. Badjassen worden nooit verhuurd, maar zijn wel te koop vanaf €29,50 (mits dit model voorradig is)

Wilt u ook genieten van een van onze heerlijke behandelingen?

Reserveer dan online en maak een afspraak binnen enkele klikken!

Zenmoodz Hotstone Massage

Binnen bij Zenmoodz

De Spa-faciliteiten in Zenmoodz zijn onderverdeeld in:

 • Schoonheidssalons
 • Massageruimtes
 • Voetenspa-lounge
 • Sauna-ruimte met Finse sauna’s, Japanse baden, stoombad, zoutsauna en een infraroodcabine. Badkleding is hier niet toegestaan. Wij hebben geen badkleding of dames dagen.
 • Dakterras
 • Binnenzwembad met whirlpool. Badkleding is altijd verplicht te dragen in het zwembad. Hotelgasten met kinderen maken ook gebruik van het zwembad.

Een hapje en een drankje

De horeca wordt aangeboden door Hotel Zuiderduin.

In brasserie BISOU kunt u genieten van een heerlijke lunch, een hapje van de kleine kaart en/of uw favoriete drankje. Wel een badjas en slippers aan alstublieft. Dat is in de lunch- en loungeruimtes verplicht. U rekent daar ook direct uw consumpties af en dus niet bij Zenmoodz.

Zelf meegebrachte consumpties zijn in Zenmoodz absoluut niet toegestaan.

Brasserie Zuiderduin

Shop your way to wellness!

Voor cadeau-ideeën, last minute shopping, inkopen doen buiten winkeltijden of simpelweg het bestellen van uw favoriete huidverzorgingsproducten.
In onze webshop vindt u een groot assortiment aan Wellness-producten, om ook in uw eigen omgeving heerlijk te genieten.

De huisregels van Zenmoodz

Om uw verblijf zo goed mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal huisregels die wij graag onder de aandacht willen brengen. U kunt deze ook vinden bij de Zenmoodz-receptie.

Door middel van het betreden van onze faciliteiten geeft u aan deze huisregels te respecteren en hier gehoor aan te geven. Heeft u vragen hierover? Neem contact met ons op via de site of vraag het ons telefonisch op 072-750 2060.

Huisregels

Prijzen zwembad en sauna

Prijzen 2023 sauna- en zwemfaciliteiten

 • Entreeprijs €24,50 p.p. 
 • Arrangementen inclusief Spa-behandeling v.a. €49,50
 • Avondentree € 19,50 p.p. van zondag t/m donderdag v.a. 18:00
 • Entree 13 t/m 17 jaar, alleen onder begeleiding €15,00 p.p.
 • Huur handdoek €3,00 set 2 stuks
 • Slippers verkoop v.a. €7,50
 • 10-Badenkaart sauna- en zwemfaciliteiten €220,50 p.p. “Geldigheidsduur strippenkaart: 1 jaar na ingangsdatum.”
 • Jaarkaart sauna- en zwemfaciliteiten €850,00 p.p.
 • Squashbaan verhuur per 3 kwartier €10, verhuur rackets en balletje €2,50
 • Prijzen van arrangementen of behandelingen en massages exclusief het gebruik van sauna- en zwemfaciliteiten vindt u op de betreffende pagina’s. Vergeet bij uw bezoek aan de sauna- en zwemfaciliteiten niet mee te nemen: Badjas, slippers en badkleding. Let op: Deze worden niet verhuurd! In de sauna-ruimte is badkleding niet toegestaan. Badkleding en slippers zijn altijd verplicht te dragen in en bij het zwembad.