Huisregels Zenmoodz

Bij Zenmoodz stellen wij onze faciliteiten graag tot uw beschikking zodat u weg van de alledaagse zorgen kunt genieten van verzorging en ontspanning.

Om uw verblijf zo goed mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal huisregels opgesteld. Door middel van het betreden van onze faciliteiten geeft u aan deze huisregels te respecteren en hier gehoor aan te geven. De actuele versie van onze huisregels is verkrijgbaar bij onze receptie. Bij het niet na leven van de regels bent u genoodzaakt Zenmoodz – na volledige betaling en zonder enige restitutie – per direct te verlaten. Het oordeel van het personeel is hierbij maatgevend. Aanwijzingen van het personeel dienen te allen tijde te worden opgevolgd. 

 • Om alle gasten optimaal te kunnen laten ontspannen vragen wij u de faciliteiten in alle rust en met respect voor zowel medegasten als medewerkers te gebruiken.
 • Storend, intimiderend gedrag – verbaal en non-verbaal -, ongewenste en gewenste intimiteiten, aanstootgevend en/of onzedelijk gedrag zijn niet toegestaan. Dit wordt nooit getolereerd. U wordt per direct uit onze sauna verwijderd zonder waarschuwing of restitutie van entreeprijs en bent niet meer welkom. 
 • Het dragen van badslippers is in Zenmoodz verplicht.
 • In de lounge- en lunchruimtes is het dragen van een badjas en slippers verplicht. Enkel een handdoek of omslagdoek is niet voldoende.
 • Het maken van foto’s of filmopnamen is strikt verboden.
 • Mobiele telefoons en andere elektronische apparaten zijn niet toegestaan waar dan ook in Zenmoodz. Voor ieders privacy, dit geldt tevens voor meegebrachte eigen tassen. Persoonlijke eigendommen kunnen worden opgeborgen in een kluisje.
 • Het dragen van sieraden en brillen is voor eigen risico. Sieraden kunnen heet worden en verbranding veroorzaken. Brilmontuur en glazen kunnen hoge temperaturen niet verdragen en kunnen hierdoor vervormen en heet worden, tevens kan de coating van de glazen niet tegen hitte. Naast de sauna hangen brillenhouders. Informeer bij uw opticien. 
 • Het is in de gehele accommodatie niet toegestaan eigen meegebrachte consumpties te nuttigen.
 • Douchen is verplicht alvorens de baden, sauna’s, stoombaden en andere faciliteiten te gebruiken.
 • Het scheren van lichaamsdelen, het verzorgen van voeten met puimsteen/rasp, het knippen van nagels en gebruik van scrub is niet toegestaan.
 • Het is verplicht badkleding te dragen in en om het zwembad. Topless zwemmen, gekleed zwemmen e.d. is niet toegestaan.
 • Bij en in de sauna’s en saunafaciliteiten is badkleding verboden. 
 • Onder begeleiding van een volwassene zijn kinderen van 13 tot en met 17 jaar welkom in de sauna (kinderen jonger dan 13 jaar zijn niet toegestaan).
 • Het is verplicht om in de sauna’s op uw handdoek plaats te nemen met uw hele lichaam. Gebruik een andere handdoek voor de douche.
 • Het is strikt verboden om etherische oliën of andere producten toe te voegen aan de sauna’s en baden. Ook gebruik van lichaamsolie is ten strengste verboden. Dit kan ernstige schade of brand veroorzaken.
 • Het reserveren/bezet houden van ligbedden, banken en stoelen zonder dat deze gebruikt worden, is niet toegestaan. Gun andere gasten ook een plekje en haal uw handdoek van stoel of ligbed als u een saunaronde gaat doen of een drankje e.o. hapje gaat doen in de brasserie. Laat uw handdoek ook niet in de sauna achter.
 • Defecten s.v.p. direct melden bij de Zenmoodz medewerkers. U ontvangt geen restitutie voor niet te gebruiken faciliteiten.
 • Roken is niet toegestaan, dit geldt ook voor het gebruik van e-sigaretten. Op het dakterras is het ook niet toegestaan te roken. 
 • Het is niet toegestaan om de faciliteiten te betreden onder invloed van soft- en harddrugs alsmede in beschonken toestand. Het gebruik van soft- en harddrugs en overmatig drankgebruik is in Zenmoodz strikt verboden.
 • Voor uw en onze veiligheid is videoregistratie aanwezig.
 • Het gebruik van onze faciliteiten, geschiedt nadrukkelijk voor eigen verantwoordelijkheid en voor eigen risico. Zenmoodz sluit elke aansprakelijkheid uit voor schade aan personen en/of schade, vermissing, verduistering, diefstal van/aan (door u meegenomen) goederen.

Afspraken beautysalon

Voor uw afspraak wordt tijd gereserveerd. Mocht u onverhoopt te laat komen dan wordt de tijd in mindering gebracht op uw behandeltijd. Gemaakte afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren te worden geannuleerd (een via de online agenda gemaakte afspraak kan tot maximaal 48 uur van tevoren door uzelf worden geannuleerd) Bij te late annulering is 50% van de prijs voor de door de klant gereserveerde behandeling alsnog verschuldigd.

Met nadruk maken wij u erop attent dat behandeltijden niet gegarandeerd kunnen worden. Het is mogelijk dat deze afwijken op de dag van aankomst. Speciale behandelingen worden onder voorbehoud ingeboekt. Het is mogelijk dat de planning van de dag ons noodzaakt u een alternatief aan te bieden.

DISCLAIMER: Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Zenmoodz niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook.

Wij behouden ons het recht, indien u onze regels niet respecteert, u uit onze accommodatie verwijderen.

Betalingen

Het is bij ons uitsluitend mogelijk met PIN of contant te betalen. Tevens kunt u het totaalbedrag betalen door het over te schrijven naar  rekeningnummer IBAN NL54RABO 0315 7679 36 t.n.v. Zuiderduin o.v.v. behandeling bij Zenmoodz en het ordernummer.
Indien u per bank betaalt dient het totaalbedrag uiterlijk één week voor uw reserveringsdatum te zijn bijgeschreven op onze rekening.
Dagarrangementen/behandelingen/sauna entree dienen bij aankomst te worden afgerekend. Behandelingen kunnen niet op kamer geboekt worden indien u in het hotel verblijft.

Gezondheid

Raadpleeg bij twijfel en contra indicaties uw behandelend arts/specialist of het voor u mogelijk is om specifieke behandelingen te ondergaan.

Parkeren

Om en nabij het hotel is het van 1 november tot 1 maart gratis parkeren. In de weekenden is het altijd betaalt parkeren van 10:00-19:00 uur. Het terrein van Hotel Zuiderduin is bestemd voor gasten met overnachting. Betaalseizoen loopt vanaf 1 maart tot 1 november, van 10:00 – 19:00 uur. Tijdens feestdagen en een aantal evenementen/congressen in Hotel Zuiderduin hebben wij aangepaste openingstijden.

Indien u speciale wensen heeft omtrent eetgewoonten, bepaalde diëten, intoleranties, vegetarisch of anders geeft u dit dan tijdig door zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Huisdieren zijn in verband met hygiëne en andere klanten niet toegestaan, met uitzondering van geleidehonden.

De eigenaars en medewerkers van Zenmoodz wensen u een plezierige tijd in onze spa faciliteiten toe!