Behandelingen

Ons team zorgt voor vakkundige behandelingen afgestemd op uw wensen. Daarbij staat persoonlijke aandacht voorop. Ons uitgangspunt is dan ook uw uiterlijke en innerlijke schoonheid.

Dit zal er toe bijdragen dat u zich in Zenmoodz zeer ontspannen zult voelen. Ongeacht voor welke behandeling of arrangement u heeft gekozen.

Persoonlijke aandacht en kwaliteit
365 dagen per jaar geopend
Voor nieuwe energie en verstevigde huid

Wellness Deals

Met Wellness Deal A, B en C kunt u voordelig van meerdere behandelingen genieten. De Deals kunnen niet losgekoppeld worden en per behandeling over de dag worden verdeeld.

Wellness Deal A

Wellness Deal A

Een lichaamsscrub verwijdert dode huidcellen waardoor de huid weer glad en soepel aanvoelt. In deze Deal wordt de scrub gevolgd door een Wellness Special oliemassage voor rug, nek en schouders.

  50 minuten
  6250

Reserveer deze behandeling

Classic Care Gezichtsmasker

Wellness Deal B

In deze verzorgende Deal krijgt u een stoelmassage en een complete behandeling voor uw gezicht van reiniging tot voeding. Voor een sprekende en sprankelende look worden de wimpers en wenkbrauwen hierbij geverfd. Tevens krijgt u een hoofdhuidmassage.

Stoelmassage + Behandeling Compleet + Verven van wimpers en wenkbrauwen + hoofdhuidmassage

  80 minuten
  8500

Reserveer deze behandeling

Wellness Deal C

Wellness Deal C

Van top tot teen ontspanning; Gezichtsverzorging, complete voetverzorging èn een lichaamsmassage uitgevoerd door vakkundige handen in combinatie met het gebruik van hotstones.
Total voetspa + Combi massage + Basis behandeling

  125 minuten
  12900

Reserveer deze behandeling

Relax & Get Beautiful vanuit uw eigen huis

In onze shop vindt u o.a. badjassen, kleding, tassen, sieraden en heerlijke verzorgingsproducten. Ook kunt u inspiratie opdoen voor het geven van leuke cadeaus.
Naar de winkel