Behandelingen

Ons team zorgt voor vakkundige behandelingen afgestemd op uw wensen. Daarbij staat persoonlijke aandacht voorop. Ons uitgangspunt is dan ook uw uiterlijke en innerlijke schoonheid.

Dit zal er toe bijdragen dat u zich in Zenmoodz zeer ontspannen zult voelen. Ongeacht voor welke behandeling of arrangement u heeft gekozen.

Persoonlijke aandacht en kwaliteit
365 dagen per jaar geopend
Voor nieuwe energie en verstevigde huid

Wellness Deals

Met Wellness Deal A, B en C kunt u voordelig van meerdere behandelingen genieten. De Deals kunnen niet losgekoppeld worden en dus niet per behandeling over de dag worden verdeeld.

Wellness Deal A

Wellness Deal A

Basis relax behandeling voor het gezicht gericht op massage waardoor de huid weer soepel aanvoelt. In deze Deal wordt de gezichtsbehandeling gevolgd door een ontspannende voetmassage

  50 minuten
  6350

Reserveer deze behandeling

Classic Care Gezichtsmasker

Wellness Deal B

In deze verzorgende Deal krijgt u een deelpakking inclusief scrub voor de rug. Dat is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. Tevns krijgt u hierbij een gezichtsbehandeling compleet.

Deelpakking (incl.scrub) rug + Behandeling Compleet

  75 minuten
  8900

Reserveer deze behandeling

Wellness Deal C

Wellness Deal C

Van top tot teen ontspanning; Total voetspa bestaande uit een complete voetverzorging èn een massage in combinatie met het gebruik van hotstones en een basis behandeling voor het gezicht.
Total voetspa + Combi massage + Basis behandeling

  125 minuten
  13900

Reserveer deze behandeling

Relax & Get Beautiful vanuit uw eigen huis

In onze shop vindt u o.a. badjassen, kleding, tassen, sieraden van Qoss en meer bijoux. Heerlijke verzorgingsproducten. Ook kunt u inspiratie opdoen voor het geven van leuke cadeaus.
Naar de winkel